Kitchen Toke Magazine on ainutlaatuinen julkaisu, joka tutkii kannabiksen ja kulinaaristen taiteiden risteystä. Tämä tilaus tarjoaa sinulle neljä kertaa vuodessa ilmestyvän lehden painetun version. Kitchen Toke Magazine on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat yhdistää kannabiksen ruoanlaittoon turvallisella ja nautinnollisella tavalla.
Kukin numero on täynnä monipuolisia reseptejä, jotka luovasti hyödyntävät kannabista, alkupaloista ja pääruoista aina jälkiruokiin ja juomiin saakka. Lehti sisältää myös syvällisiä artikkeleita kannabiksen terveyshyödyistä, oikean annostuksen vinkeistä ja tekniikoista, joilla kannabista voidaan infusoida jokapäiväisiin ruokiin. Artikkelit, haastattelut kokkien ja kannabisasiantuntijoiden kanssa sekä kauniisti stailatut ruokakuvat inspiroivat sekä aloittelevia että kokeneita kokkeja.
Mitä odottaa jokaisessa numerossa:
Arvosteluja ei vielä ole.
Mitä mieltä olet tuotteesta?